MINŐSÉG  |  MEGBÍZHATÓSÁG  |  RUGALMASSÁG

Egyedi megoldások a gépgyártás területén

Innovatív és kreatív megoldások

Ipari automatizálás

Ötlettől a teljes megvalósításig

Szakértelem, sokéves tapasztalat

Prev Next

 


Az ALPROSYS Kft. 1996-ban kezdte meg működését Győrben. A cég fő profilja egyedi igények alapján automata, félautomata célgépek, szerelősorok, szerelőállomások teljes kivitelezése, mely magába foglalja a mechanikus és villamos tervezéstől kezdve az alkatrészgyártáson át a berendezés üzemkész átadásáig tartó folyamatot.

Az egyedi gépgyártás mellett foglalkozunk még géptelepítéssel is. Cégünk nagy tapasztalattal bír több tonnás gépek csarnokokba való be- és kiszállításával, épületen belüli mozgatásával. Ennek megfelelően akár komplett gyártó sorok áttelepítését ill. 50 tonnáig egyedi gépek mozgatását is tudjuk vállalni.

Kérjük, tekintse meg honlapunkat!

 • Egyedi gépgyártás

  Egyedi gépek tervezésében, gyártásában, valamint azok ipari automatizálásában ideális Partnerei vagyunk mindazon vállalkozásoknak, akik egy rugalmas, ugyanakkor megbízható céget keresnek elképzeléseik megvalósítására.

   

   

  Tovább
 • Géptelepítés

  Géptelepítés területén szerzett több éves tapasztalattal rendelkező munkatársakkal vállaljuk nagyobb gépek vagy akár komplett gyártósorok telepítését és áthelyezését.

   

   

  Tovább
 • Karrier

  Stabil munkahelyet kínálunk a műszaki kreativitással is felvértezett mérnökök számára, akik fiatalon, akár már gyakornokként is csatlakozhatnak csapatunkhoz. Szakmai gárdánk tagjaként a változatos munka és a folyamatos fejlődési lehetőség garantált.

   

   

  Tovább
dana_logo.jpgknorr_bremse.pngschott_logo.jpgbosallogo_120x90.jpgdenso_logo.pngautoliv_logo.jpgbrose_logo.jpgwocologo_120x90.jpgBOS_logo.jpgBorgWarner-Logo-1.jpgvw.jpgcontinental-logo.jpgjohnson_controls_logo.jpginfineon_logo.jpgrhodius_logo.jpgmercedes.jpghbpo_logo.pngsuzukilogo_120x90.jpghilexlogo_120x90.jpgaudilogo_120x90.jpgibiden-logo.jpgsteyr-motors.jpg