MINŐSÉG  |  MEGBÍZHATÓSÁG  |  RUGALMASSÁG

Egyedi gépek tervezése és kivitelezése az alkatrészgyártástól egészen a komplett berendezésekig.

Megbízói igények alapján megtervezzük legoptimálisabb célgépet, mely magába foglalja a gépépítéshez szükséges mechanikus- és villamos tervezést, egyedi alkatrészek legyártását, vezérlés-, mérés- és csavarozástechnikát, programozást és a beüzemelést. Az egyedi szerszámoktól, készülékektől kezdve a kézi munkahelyeken át egészen a fél- vagy teljesen automata állomásokig, gyártó sorokig olyan berendezéseket készítünk, melyek hosszútávon járulnak hozzá Megbízóink hatékony termeléséhez.

Számos sikeres projektet tudunk már a hátuk mögött, melyekből a teljesség igénye nélkül emelünk ki néhányat:

 • Értékesítés

  A beérkező ajánlatkérések és az egyeztetések alapján kerülnek kidolgozásra a műszaki koncepciók, amelyek a kalkulációk, illetve az ajánlatok alapjait képezik. Az ajánlatok megvalósításához szükséges mechanikus és villamos alkatrészeket és emberi erőforrás ráfordítást is tartalmazzák.

   

   

 • Forgácsolás

  Forgácsoló-üzemünkben pontos műszaki rajzok alapján kerülnek legyártásra azon alkatrészek, melyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak. A technológus kollégák szakszerű technológiai előírásai alapján, hagyományos forgácsoló gépeken vagy NC megmunkáló központokon kerülnek legyártásra az egyedi alkatrészek.

   

   

 • Projektvezetés

  Projektvezető munkatársaink összefogják, irányítják a teljes munkafolyamatot a mechanikus tervezéstől kezdve a Megrendelőnél történő beüzemelésig. Ők biztosítják a folyamatos tájékoztatást Partnereink felé, valamint cégen belül az egyes területek között a projekt aktuális állásáról, kapocsként funkcionálnak a cég és a Megrendelő között.

   

   

 • Beszerzés

  A beszerzés a megrendelendő tételekről a darabjegyzékeket a vállalatirányítási rendszeren keresztül kapja meg a projektazonosítókkal. Az egyes kereskedelmi tételek rendelése, beérkeztetése meghatározott ütemtervhez igazodik. Így a szükséges tételek mindig a megfelelő időpontban állnak rendelkezésre.

   

   

 • Tervezés, Programozás

  A megrendelt célgép tervezését, programozását, majd utógondozását a projekthez kijelölt gépész- és villamosmérnökök által alkotott tervezőcsapat végzi 3D-s tervezőprogramokkal, programozó szoftverekkel.

   

   

 • Szerelés, beüzemelés

  Az egyedi gépgyártás leglátványosabb fázisa az összeszerelés, finomhangolás és a beüzemelés. Szerelőink a műszaki összeállítási rajz alapján végzik a berendezés összeszerelését. A már összeállított gép programozása, a gyártásra való felkészítése, üzemkész átadása ebben a fázisban valósul meg, a folyamat a Vevőnek történő átadással zárul le.

   

   

dana_logo.jpgjohnson_controls_logo.jpgwocologo_120x90.jpgbrose_logo.jpgsteyr-motors.jpgsuzukilogo_120x90.jpgmercedes.jpgschott_logo.jpgdenso_logo.pngknorr_bremse.pnginfineon_logo.jpgaudilogo_120x90.jpghilexlogo_120x90.jpgibiden-logo.jpghbpo_logo.pngautoliv_logo.jpgBOS_logo.jpgcontinental-logo.jpgbosallogo_120x90.jpgrhodius_logo.jpgBorgWarner-Logo-1.jpgvw.jpg