Egyedi gépek tervezése és kivitelezése az alkatrészgyártástól egészen a komplett berendezésekig.

Megbízói igények alapján megtervezzük legoptimálisabb célgépet, mely magába foglalja a gépépítéshez szükséges mechanikus- és villamos tervezést, egyedi alkatrészek legyártását, vezérlés-, mérés- és csavarozástechnikát, programozást és a beüzemelést. Az egyedi szerszámoktól, készülékektől kezdve a kézi munkahelyeken át egészen a fél- vagy teljesen automata állomásokig, gyártó sorokig olyan berendezéseket készítünk, melyek hosszútávon járulnak hozzá Megbízóink hatékony termeléséhez.

 

Projektvezetés

Projektvezető munkatársaink összefogják, irányítják a teljes munkafolyamatot a mechanikus tervezéstől kezdve a Megrendelőnél történő beüzemelésig. Ők biztosítják a folyamatos tájékoztatást Partnereink felé, valamint cégen belül az egyes területek között a projekt aktuális állásáról, kapocsként funkcionálnak a cég és a Megrendelő között.

 

 

Tervezés, programozás

A megrendelt célgép tervezését, programozását, majd utógondozását a projekthez kijelölt gépész- és villamosmérnökök által alkotott tervezőcsapat végzi 3D-s tervezőprogramokkal, programozó szoftverekkel.

 

 

 

Beszerzés

A beszerzés a megrendelendő tételekről a darabjegyzékeket a vállalatirányítási rendszeren keresztül kapja meg a projektazonosítókkal. Az egyes kereskedelmi tételek rendelése, beérkeztetése meghatározott ütemtervhez igazodik. Így a szükséges tételek mindig a megfelelő időpontban állnak rendelkezésre.

 

 

Forgácsolás

Forgácsoló-üzemünkben pontos műszaki rajzok alapján kerülnek legyártásra azon alkatrészek, melyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak. A technológus kollégák szakszerű technológiai előírásai alapján, hagyományos forgácsoló gépeken vagy NC megmunkáló központokon kerülnek legyártásra az egyedi alkatrészek.

 

 

Szerelés, beüzemelés

Az egyedi gépgyártás leglátványosabb fázisa az összeszerelés, finomhangolás és a beüzemelés. Szerelőink a műszaki összeállítási rajz alapján végzik a berendezés összeszerelését. A már összeállított gép programozása, a gyártásra való felkészítése, üzemkész átadása ebben a fázisban valósul meg, a folyamat a Vevőnek történő átadással zárul le.

 

Értékesítés

A beérkező ajánlatkérések és az egyeztetések alapján kerülnek kidolgozásra a műszaki koncepciók, amelyek a kalkulációk, illetve az ajánlatok alapjait képezik. Az ajánlatok megvalósításához szükséges mechanikus és villamos alkatrészeket és emberi erőforrás ráfordítást is tartalmazzák.

 

 

 

Számos sikeres projektet tudunk már a hátuk mögött,
a lenti linkekre kattintva ezek közül ismerhet meg néhányat: