Egyedi gépgyártás

Egyedi gépek tervezése és kivitelezése az alkatrészgyártástól egészen a komplett berendezésekig.

Megbízói igények alapján megtervezzük legoptimálisabb célgépet, mely magába foglalja a gépépítéshez szükséges mechanikus- és villamos tervezést, egyedi alkatrészek legyártását, vezérlés-, mérés- és csavarozástechnikát, programozást és a beüzemelést. Az egyedi szerszámoktól, készülékektől kezdve a kézi munkahelyeken át egészen a fél- vagy teljesen automata állomásokig, gyártó sorokig olyan berendezéseket készítünk, melyek hosszútávon járulnak hozzá Megbízóink hatékony termeléséhez.

Értékesítés
A beérkező árajánlatkéréseket egyeztetések után dolgozzuk ki, a műszaki koncepciók megismerése után. Ezek kalkulációnk és ajánlatunk alapját képezik. Az ajánlat tartalmazza a termék megvalósításához szükséges mechanikus és villamos alkatrészeket valamint az emberi erőforrás ráfordítását is.
Tervezés
A vevői instrukciókból tervezésünk alkotja meg a gépet a szakmai tapasztalat és ismeretek valamint a saját kreatív ötletek felhasználásával. Mérnökeink 3D-ben megrajzolják a berendezéseket amely dokumentáció végig kíséri majd a gyártási folyamatot.
Beszerzés
A beszerzés a megrendelendő tételekről a darabjegyzékeket a vállalatirányítási rendszerünkön keresztül kapja meg a projektazonosítókkal. Az egyes kereskedelmi tételek rendelése, beérkeztetése meghatározott ütemtervhez igazodik. Így a szükséges tételek mindig a megfelelő időpontban állnak rendelkezésre.
Gyártás, forgácsolás
Forgácsoló-üzemünkben pontos műszaki rajzok alapján gyártjuk azokat az alkatrészeket amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak. A technológus kollégák szakszerű előírásai alapján, hagyományos forgácsoló gépeken vagy NC megmunkáló központokon készülnek az egyedi darabok.
Szerelés, beüzemelés
Az egyedi gépgyártás leglátványosabb fázisa az összeszerelés, finomhangolás és a beüzemelés. Szerelőink a műszaki összeállítási rajz alapján végzik a berendezés összeszerelését. A már összeállított gép programozása, a gyártásra való felkészítése, üzemkész átadása ebben a fázisban valósul meg, a folyamat a Vevőnek történő átadással zárul le.
Programozás
Gépeink egyedi logikával működnek, amelyet programozóink táplálnak be a gépekbe. Ez a gép működésének az alapjat, az a lefutás amelyet a későbbiekben a berendezés használ majd a saját funkciójának betöltéséhez. A programozó szorosan együttműködik a tervezéssel, a szoros csapatmunka elengedhetetlen.
Projektvezetés
Projektvezető munkatársaink összefogják, irányítják a teljes munkafolyamatot a mechanikus tervezéstől kezdve a Megrendelőnél történő beüzemelésig. Ők biztosítják az állandó tájékoztatást Partnereink felé, valamint koordinálják a cégen belüli munkafolyamatot az egyes területek között. Ők a kapocs Megrendelőinkkel.
Ügyvitel
Kollégáink áldozatos munkája nélkül nem valósulhatna meg egy projekt sem. A kontrolling biztosítja a hatékony működést, a pénzügy gondoskodik a rentábilis üzemelésről, a munkaügy pedig kollégáink biztonságáról.
Minőségbiztosítás
A minőségbiztosításunk arra összpontosít, hogy bizalmat keltsen Ügyfeleinkben, bemutassa követelményrendszerünket, ismertesse belső szabályozásunkat. Kollégánk a teljes munkafolymatot ellenőrzi, képviseli Vevőink érdekeit, objektíven felülvizsgálja a minőségi szintet, amelyben nem lehet megalkuvás.
Management
A cég struktúrája szakmai alapokon nyugszik és tisztán áttekinthető minden fontos területet képvisel a boardban egy vezető. A 11 fős managementünk hetente egyeztet a folyamatban lévő projektekről, a felmerülő kérdésekről, nem siklunk el egyetlen kis probléma felett sem. Cégünk céljait is közösen határozzuk meg és öntjük formába a következő évi terveket.
Lépjen velünk kapcsolatba

25 ÉVE tervezünk és gyártunk egyedi gépeket

Kérdése lenne? Hívjon minket

+36 96 513 320

Ajánlatot kérne? Küldjön e-mailt

alprosys@alprosys.hu
img
×
img

  Lépjen velünk kapcsolatba

  Elérhetőségeink

  E-mail címünk

  alprosys@alprosys.hu

  sales@alprosys.hu

  Címünk

  9027 Győr, Berkenyefa sor 5.

  Jelentkezési űrlap
  Jelentkezési űrlaphoz további szöveg megejelnítése.