TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0315

TÁMOP pályázat

Az ALPROSYS Kft. a 2012-es év folyamán pályázatot nyújtott be – majd 2014. év végén nyertesnek ítéltetett – Uniós forrásból finanszírozott munkahelyi képzések lefolytatására. A pályázat által finanszírozott képzések 2015. évben valósultak meg. Cégünk munkavállalói nyelvi, műszaki képzéseken, valamint különböző tréningeken vettek részt.

img
Képzés

Képzéseink bemutatása

Munkatársaink a nyelvi képzéseken belül angol és német nyelven tanulhattak, attól függően, munkakörükhöz melyik a legideálisabb választás. A nyelvtanfolyamok különböző szinten folytak, összesen 10 csoport részére történt oktatás.

Műszaki képzés keretén belül a FESTO Didactic által tartott pneumatikai tanfolyamon vettek részt a mechanikus tervezők, a villamos tervezők, a szerelők, valamint a villanyszerelők. A képzés nagyban hozzájárult a pneumatikai tervezés és pneumatikus szerelés fejlesztéséhez.

A tréningek esetében a fő hangsúly a kommunikáción volt. Azonban e mellett szerepet kapott a csapatépítés, konfliktuskezelés, időgazdálkodás. A 6 alkalmas tréningből 2 nap külső helyszínen került lebonyolításra, mely még inkább elősegítette a csapat összekovácsolódását.

Lépjen velünk kapcsolatba

25 ÉVE tervezünk és gyártunk egyedi gépeket

Kérdése lenne? Hívjon minket

+36 96 513 320

Ajánlatot kérne? Küldjön e-mailt

alprosys@alprosys.hu
img
×
img

  Lépjen velünk kapcsolatba

  Elérhetőségeink

  E-mail címünk

  alprosys@alprosys.hu

  sales@alprosys.hu

  Címünk

  9027 Győr, Berkenyefa sor 5.

  Jelentkezési űrlap
  Jelentkezési űrlaphoz további szöveg megejelnítése.