Projekt bemutató

A megmunkált alkatrész:

Audi PPE HV Töltőkábel bemenet szerelés

A szerelő gép két automata körasztalos állomásból áll.
Az első gép és a második eltérő szerelési feladatot végez, a másodiké az elsőre épül.A két állomás tud időben egymástól függetlenül dolgozni egy-egy kezelő segítségével.
A kezelő végzi az alkatrészek betárazását, és a kész darabok elvételét. A darabok palettákon haladnak a technológiai sorrendnek megfelelően.
Az első gépen a betárazás után kamerás ellenőzések jönnek, majd a következő állomásban rugók beültetése. Ezután diszpenzálás, majd a léptetés után a paszta tömeg mérése 3D kamerás eszközzel. Egy oldalsó pályáról érkeznek PCB alkatrészek, ezek ellenőrzés után robottal beszerelésre kerülnek. A PCB csapjait ultrahangos melegelnyomással rögzíti, majd megy tovább a teszt állomásokra, itt elektromos tesztek hajtódnak végre. Végül lézeres feliratozás történik.

A második gépen kezelői betárazás után kamerás ellenőrzések, majd manipulátoros beépítés. Ezután két csavarozási pozíció, majd ultrahangos melegelnyomás. Pinek benyomása, az adagolás itt is autmatikusan történik. Végül elektromos ellenőrzés és lézeres írás.

×
img

  Lépjen velünk kapcsolatba

  Elérhetőségeink

  E-mail címünk

  alprosys@alprosys.hu

  sales@alprosys.hu

  Címünk

  9027 Győr, Berkenyefa sor 5.

  Jelentkezési űrlap
  Jelentkezési űrlaphoz további szöveg megejelnítése.